• Wat zoek je?

 • Warenkorb
  • Foo
   • {property.name | translate 'line_item.properties'}:{property.value}

   *Gravur wird jedem weiteren hinzugefügt Swopper
   Qty:  -   + 
  Keine Artikel im Warenkorb

  Die Angabe der USt-IdNr. ist eine zwingende Voraussetzung um Deinen Kauf in Deutschland als mögliche steuerfreie innergemeinschaftliche Lieferung zu behandeln.

Wiki

Aeris Swopper praktijkverslag van fysiotherapeut Sabine Geist

Aeris Swopper - een praktijkverslag

Fysiotherapeuten zijn erg sceptisch, ze moeten alles uitproberen en hun kritische, soms vernietigende oordeel geven. Zitmeubilair is een favoriet "slachtoffer". Ik behoor tot dit kritische gilde en ben ook ErgoPhysConsult fysiotherapeutisch werkplekadviseur. Veel "ergonomische" zitoplossingen doen het slecht. Meestal... De "Aeris Swopper" bepaalt echter mijn leven - het is in ieder geval mijn centrale zitmeubel. Zowel in mijn praktijk als in mijn privéleven wordt de "Aeris Swopper" veel en met plezier gebruikt.

In de praktijk zijn er altijd behandelingen waarbij ik stil moet zitten - dit was vroeger een veelvoorkomend probleem. Na een paar minuten gleed ik onrustig heen en weer op mijn bultje. Ik schakelde vaak over op de zitbal om te bewegen. Niet erg eigenlijk, maar wel gevaarlijk als je maar even wilt opstaan en dan weer wilt gaan zitten... Dat kan gemakkelijk misgaan! Op de "Aeris Swopper" zit ik stil en kan ik toch mijn wervelkolom, banden en spieren in beweging houden. De beweging veroorzaakt afwisselend belasting en verlichting - een onverslaanbaar voordeel dat rugklachten voorkomt. Ik ben blij met mijn Aeris Swopper en kan hem alleen maar aanraden - je zit in beweging en doet iets goeds voor jezelf en je gezondheid."

Willst du deinen Aeris Swopper personalisieren?

Du hast deinen Lieblings-Swopper konfiguriert? Dann kannst du nun mit der Personalisierung beginnen. Und so geht’s: Trage deinen Wunschtext einfach in das Feld ein – Fertig.

( max. 20 Zeichen )

 • Bitte beachte, dass personalisierte Produkte von Umtausch, Stornierung und Rückgabe ausgeschlossen sind.
 • Die Lieferzeit verlängert sich um bis zu 10 Tage.
Ich stimme den AGB's zu
Nein, danke